Гарбузові панкейки

Гарбузові панкейки

Нам знадобиться:

  • яйця – 2 шт.
  • молоко – 200 мл.
  • гарбузове пюре – 200 г
  • вершкове масло – 30 г
  • цукор – 3 ст.л.
  • розпушувач тіста – 2 ч.л.
  • борошно – 200 г

Спосіб приготування:

У чаші міксера з’єднуємо м’яке вершкове масло і цукор.

Туди ж вводимо 2 яйця. Збиваємо на середній швидкості поки інгредієнти добре не розмішаються.

Потім, продовжуючи збивати, вводимо гарбузове пюре.

Розмішуємо борошно з розпушувачем і з’єднуємо з отриманою сумішшю.

Останнім вводимо молоко, попередньо знизивши швидкість міксера до мінімальної.

Готуємо гарбузові панкейки на невеликій сковорідці, бажано з антипригарним покриттям. Сковорідка повинна бути добре розігріта. Викладаємо тісто і розрівнюємо його по дну.

Коли верх панкейка покриється дірочками, перевертаємо його і обсмажуємо з іншого боку.

Готові гарбузові панкейки подаємо до столу з карамельним соусом, варенням або конфітюром.

Гарбузові панкейки

Смачного 😉

0 коментарів до “Гарбузові панкейкиДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *