Кавун на грилі

Кавун на грилі

Нам знадобиться:

  • червона цибуля – 1 шт.
  • кавун – 3-4 шматочки
  • оливкова олія – 3 ст. л.
  • червоний винний оцет – 2 ст. л.
  • сіль – за смаком
  • м’ята (порізана) – 2 ст. л.
  • фета – 70 г
  • перець чилі – за смаком

Спосіб приготування:

Цибулю наріжте півкільцями і покладіть в миску. Залийте невеликою кількістю води і 1 чайною ложкою оцту. Залиште на 5 хвилин. Процідіть і промийте. Перекладіть на паперовий рушник. Розігрійте гриль до середньої температури. Змастіть оливковою олією скибочки кавуна. Обсмажуйте по 3 хвилини з кожного боку. Зніміть з вогню. Перекладіть кавун, нарізаний на скибочки, в салатницю. Додайте до кавуна цибулю та інші інгредієнти. Перемішайте. Залиште на кілька хвилин і подавайте до столу!

Смачного 😉

0 коментарів до “Кавун на гриліДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *