Яблучний пиріг на молоці

Яблучний пиріг на молоці

Нам знадобиться:

  • молоко – 100 мл
  • вершкове масло – 30 г
  • борошно – 1,5 скл.
  • яйця – 2 шт.
  • цукор – 1 скл.
  • сіль – 1/5 ч. л.
  • розпушувач – 1 п.
  • яблука – 3-4 шт.
  • цукрова пудра – для декору

Спосіб приготування:

Вершкове масло та молоко додаємо у сотейник і ставимо на вогонь. Підігріваємо все, поки масло не розчиниться. Знімаємо з вогню.

У глибокій мисці збиваємо яйця з цукром та дрібкою солі.

Додаємо в цукрово-яєчну суміш молоко з маслом.

Знову все збиваємо. Додаємо борошно з розпушувачем (обов’язково просіюємо). Збиваємо на малій швидкості міксера або вимішуємо за допомогою лопатки.

Чашу мультиварки змащуємо вершковим маслом або олією.

Яблука чистимо від шкірки, ріжемо на пластинки і викладаємо в мультиварку.

Заливаємо яблука тістом.

Ставимо чашу в мультиварку, закриваємо кришку, встановлюємо режим ВЫПЕЧКА, час приготування 1 год.

Після закінчення програми виймаємо пиріг за допомогою контейнера для пароварки або рушника.

Даємо пирогу повністю охолонути. Після цього посипаємо цукровою пудрою.

Ось так яблучний пиріг на молоці виглядає у розрізі.

рецепт яблучного пирога на молоці

Смачного 😉

0 коментарів до “Яблучний пиріг на молоціДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *