Суп з лісовими грибами

Нам знадобиться:

  • свіжі або морожені гриби – 400-500 г
  • картопля – 600 г
  • морква – 150 г
  • цибуля – 150 г
  • лавровий лист – 2-3 шт.
  • сіль, перець – за смаком
  • вода – 3-3,5 л

Спосіб приготування:

Гриби нарізати на доволі великі шматки.

В киплячу воду додати гриби. Посолити, поперчити. Варити 15-20 хвилин, свіжі гриби треба варити довше.

Цибулю дрібно нарізати, моркву натерти.

Додати до грибів нарізану картоплю. Варити 7-10 хвилин.

Додати цибулю і моркву (перед тим, їх можна обсмажити).

В кінці приготування додати лавровий лист (через 15 хвилин вийміть його з супу). За необхідності ще посоліть суп.

При подачі посипте зеленню. Суп з лісовими грибами готовий!

Смачного 😉

0 коментарів до “Суп з лісовими грибамиДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *