паста карбонара

Паста карбонара

Нам знадобиться:

  • спагеті – 200 г
  • бекон – 150 г
  • вершки (20%) – 150 мл
  • сир пармезан – 50 г
  • яєчний жовток – 3 шт
  • часник – 2-3 зубчики
  • олія
  • сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

Бекон нарізаємо соломкою.

Часник видушуємо через часнокодавку або дрібно нарізаємо.

Сковорідку розігріваємо з невеликою кількістю олії і трішки підсмажуємо часник.

Додаємо бекон і добре обсмажуємо.

Сир натираємо на дрібній тертці.

У глибоку тарілку або миску викладаємо яєчні жовтки. Жовтки солимо, перчимо і добре збиваємо.

Додаємо вершки і тертий сир і знову ретельно перемішуємо.

Пасту відварюємо до готовності. Зливаємо воду.

Викладаємо гарячу пасту в сковороду, додаємо яєчно-вершковий соус і добре перемішуємо. Зверху викладаємо смажений бекон і ще раз все перемішуємо.

Паста карбонара готова, можна ще посипати зверху дрібно натертим пармезаном.

Смачного 😉

0 коментарів до “Паста карбонараДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *